Logen 5 Åsagård, Bifrostorden » Nyheter » Återstart efter avbrottet

Återstart efter avbrottet

Stående från vänster: Esse Hellberg, Gustaf Högberg, Morten Kammer Pedersson och M Kent Andersson. Sittande från vänster: Håkan Filipsson, Philip Rosholm och Peter Höög.

I samarbete med 1 S:t Örjan genomförde 5 Åsagård en logeafton i vänskapens grad. Totalt invigdes sex bröder från tre olika loger i graden.

För att kunna genomföra logeaftonen i den rådande pandemin fick att antal anpassningar av ritus göras, liksom begränsning av antal deltagare och större spridning av platserna i såväl kapitelsal som matsal.

Trots större avstånd mellan bröderna än vanligt fanns en värme och en strålande känsla av vänskap under kvällen. Vi var många som hade längtat efter att återigen få träffas.

Johan Lööf höll talet till orden och blickade tillbaka på sina första steg i Bifrostorden. Osäkerheten om hur han skulle bli bemött vändes i glädje när han upptäckte den vänskaplighet som bröderna delade med sig av och han uppmanade alla att fortsätta dela med sig av vänskap, särskilt i en tid som denna när många bröder inte kan vara med på Bifrostordens sammankomster.

Petri Salonen höll talet till recipienderna och Peter Höög höll recipiendernas tacktal.