Logen 5 Åsagård, Bifrostorden » Nyheter » Grad I tillsammans med S:t Örjan

Grad I tillsammans med S:t Örjan

Bakre raden från vänster, Johan Lööf (mästare), Miguel de Paula (fadder) och Stefan Billerstam (fadder). Främre raden från vänster: Robert Höög (Valhall), Hans Söderström (Åsagård), Daniel Spathon (Valhall), Attila Fülöp (Åsagård) och Kenth Bergman (Åsagård).

Äntligen kom säsongen igång! Det var länge tveksamt om Åsagård skulle kunna återstarta verksamheten efter pandemin och till slut fanns inga bokningsbara dagar kvar förrän längre fram under hösten. Då visade det sig att S:t Örjan var beredd att samarbeta och genomföra en gemensam gradgivning.

Det blev en lyckad afton, när fem recipiender togs emot i Bifrostorden, varav tre i Åsagård. 30 bröder deltog i logekvällen, som på olika sätt genomfördes med Corona-restriktioner så långt som möjligt (enda undantaget var möjligen kvällens fotografering, där det blev lite väl tätt mellan bröderna).

Storlogemästare Björn Torstenius höll talet till Orden, Miguel de Paula talet till recipienderna och Hans Söderström recipiendernas tal.

Logekvällen gav mersmak och är förhoppningsvis en inledning på verksamheten igen.